Računovodstvo Zeus
Za varno prihodnost!
Vse na enem mestu: davčno svetovanje, poslovno svetovanje,... 
Andrej Gomboc Kreativni direktor podjetja Sedna d.o.o., Ljubljana
 
 
 

Namen razpisa je razvoj podprtih podjetij in uspešen prenos razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme.

Cilj javnega razpisa z vidika Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike je prispevati k specifičnemu cilju prednostne naložbe »Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«. V ta namen se spremlja specifični kazalnik »povečanje indeksa podjetniške dejavnosti (indeks TEA)«.

Preberi več

Rok prijave: 4. 7. 2016 do 13. ure

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja dejavnosti slovenskih poslovnih klubov v tujini.

Namen javnega razpisa je podpreti delovanje že delujočih slovenskih poslovnih klubov v tujini pri izvajanju aktivnosti, povezanih z internacionalizacijo slovenskega gospodarstva.

Preberi več

Predmet javnega povabila je zbiranje ponudb delodajalcev za izvedbo projekta v okviru programa Zaposli.me, ki obsega vključevanje brezposelnih oseb iz ciljne skupine v subvencionirane zaposlitve za neprekinjeno obdobje, najmanj 12 mesecev.

Namen povabila je povečanje možnosti za zaposlitev brezposelnih oseb ter zagotovitev delovne sile in povečanje konkurenčnosti podjetja za delodajalce.

Preberi več

Predmet razpisa je sofinanciranje izvedbe aktivnosti za razvoj in promocijo novih in inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva, ki temeljijo na principih trajnostnega razvoja ter s tem okrepiti konkurenčnost in kakovost na vseh področjih in na vseh ravneh slovenskega turizma. Pri aktivnostih vezanih na umestitev turističnega proizvoda na trg je poudarek na digitalnih vsebinah. 

Pod pojmom nov turistični proizvod se po tem razpisu smatra turistični proizvod, ki ga prijavitelj do sedaj še ni imel v svoji ponudbi. Pod pojmom inovativen turistični proizvod se po tem razpisu smatra turistični proizvod s karakteristikami, ki ga razlikujejo od podobnih turističnih proizvodov na trgu.

Preberi več

Rok za prijavo je 8. julij 2016, do 10. ure.

Namen je promocija in trženje investicijskega projekta na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu v tujini.

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2016 v Mϋnchnu.

Preberi več

Predmet razpisa je dodeljevanje ugodnih posojil Sklada podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa na območju Republike Slovenije.

Skupna višina razpisanih ugodnih posojil za projekte po obeh namenih je 8.000.000,00 EUR.

Razpisnik: Slovenski regionalno razvojni sklad Ribnica.

Rok: Roki za oddajo prijav so: 1. rok: 11. 7. 2016, 2. rok: 25. 8. 2016, 3. rok: 10. 10. 2016.

Preberi več

ZASLEDOVALEC ZAKONODAJE ZEUS

 

Prejeli smo prestižni in laskavi naziv Nacionalni šampion 2016/2017, ki ga vsako leto podeljuje evropska organizacija - European Business Award (EBA); Za naslov smo se potegovali v kategoriji Award for Customer Focus.

Skupaj se peljimo čez osnove

AKTUALNE INFORMACIJE

24.
Maj
2017

Stroški študentske napotnice

Začasno in občasno delo dijakov in študentov je vključeno v pokojninsko in invalidsko zavarovanje (pokojninska doba) in zdravstveno zavarovanje.

Od zneska na študentski napotnici se plačujejo
Beri naprej...

24.
Maj
2017

Trenutno odprti javni razpisi v Sloveniji

 

  • Nepovratna sredstva za individualne sejme v tujini
  • Tretji javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb na območju Podravja in Koroške
  • Spodbude za rast podjetij na področju rabe
    Beri naprej...
17.
Maj
2017
17.
Maj
2017

Uvedba novega plačilnega naloga s kodo QR

Banke in hranilnice, članice Združenja bank Slovenije so s 3.4.2017 uvedle nov plačilni nalog s kodo QR (v nadaljevanju UPN QR). Uvedba dvodimenzionalne
Beri naprej...

17.
Maj
2017

Retroaktivna veljavnost popravkov računov in DDV-ja

Sodišče EU je v sodbi z dne 15. 6. 2016 Barlis 06, C-516/14, pojasnilo, da finančna uprava ne sme zavrniti pravice do odbitka
Beri naprej...

PODJETNIŠKE E-NOVICE

SLEDITE NAM