Računovodstvo Zeus
Za varno prihodnost!

 • v prometni nesreči?
 • pri delu oz. na delovnem mestu?
 • na javnem ali zasebnem prostoru?
 • z uporabo kupljenega izdelka?
 • ob trčenju z drugo fizično osebo?

V RS Zeus vam pomagamo do visoke denarne odškodnine!

Uspešnost postopka za izplačilo denarne odškodnine in višina odškodnine sta odvisni od vašega ravnanja takoj po nezgodi. Pokličite nas na telefonsko številko 0590 96 350 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in svetovali vam bomo ali ste v vašem primeru upravičeni do denarne odškodnine ter kako postopati naprej.

Da bo vaš primer v zavarovalnih postopkih kar najbolje prikazan in zakonsko pravilno izpeljan, bomo za vas pripravili vso potrebno dokumentacijo in vas zastopali v postopku za izplačilo zavarovalne odškodnine.

Zastopamo vas tudi pri zahtevnih postopkih ali postopkih pri nestrinjanju z višino zavarovalne odškodnine.

Kdaj ste upravičeni do denarne odškodnine?

Prometna nesreča

Če ste bili poškodovani ali ste utrpeli materialno škodo v prometni nesreči kot voznik ali sopotnik avtomobila, kolesar ali pešec, ste upravičeni do denarne odškodnine. Tudi, če ste nesrečo povzročili vi in imate urejeno zavarovanje (nezgodno, AO+ ali kasko), ste upravičeni do zavarovalnine oz. poplačila škode.

Za vas bomo v celoti vodili postopek uveljavljanja odškodnine pri prometni nesreči. Navedeno vključuje:

 1. celostna obravnava in temeljita preučitev primera
 2. sestava odškodninskega zahtevka
 3. pogajanje z zavarovalnico o višini odškodnine
 4. sestava pritožb in urgenc
 5. izplačilo odškodnine na vaš tekoči račun

Plačani smo samo v primeru uspeha. V kolikor vam odškodnine ne uspemo zagotoviti za vas ne bodo nastali nikakršni stroški. Ob pridobitvi odškodnine vam bomo zaračunali 10% + DDV od temelja odškodnine.

Delo

Če ste se poškodovali ali ste utrpeli materialno škodo v prostorih delodajalca, na poti v ali iz dela oziroma na službeni poti, ste upravičeni do denarne odškodnine. Delodajalec mora poskrbeti za varnosti in zdravje pri delu. V kolikor ima vaš delodajalec sklenjeno zavarovanje civilne odgovornosti bo vam bo odškodnino izplačala zavarovalnica.

V RS Zeus vam bomo v celoti vodili postopek uveljavljanja odškodnine pri poškodbi na delovnem mestu. Navedeno vključuje:

 1. celostna obravnava in temeljita preučitev primera
 2. posvetovanje o možnostih in načinih uveljavljanja vaše odškodnine
 3. pomoč pri pripravi dokumentacije
 4. priprava in vložitev odškodninskega zahtevka
 5. izplačilo odškodnine na vaš tekoči račun

Na podlagi izkušenj ugotavljamo, da imajo poškodovanci in delodajalci pogosto napačne predstave in neupravičene strahove glede regresnega uveljavljanja stroškov zdravljenja zavarovalnice od delodajalca. Zavarovalnica je namreč upravičena do tovrstnega povračila samo v primeru naklepa ali hude malomarnosti delodajalca, kar pa je v praksi sila neobičajno.

Plačani smo samo v primeru uspeha. V kolikor vam odškodnine ne uspemo zagotoviti za vas ne bodo nastali nikakršni stroški. Ob pridobitvi odškodnine vam bomo zaračunali 10% + DDV od temelja odškodnine.

Če potrebujete več informacij, želite osebni sestanek ali pravni nasvet, nas pokličite na telefonsko številko 0590 96 350 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 0590 96 350

 064 253 600

 info@rs-zeus.si

 

Skupaj se peljimo čez osnove

AKTUALNE INFORMACIJE

12.
Februar
2019

Sprememba pojasnila v zvezi z davčnimi blagajnami

FURS obvešča zavezance o spremenjenem stališču glede davčnega potrjevanja računov. ČE podjetje ali drug zavezanec uporablja ISTO ZAPOREDJE ŠTEVILČENJA računov za gotovinske račune,
Beri naprej...

11.
Februar
2019

Poostren nadzor IRSD glede izplačila plač in regresa

Inšpektorat RS za delo (IRSD) je v teh dneh začel usmerjeni nadzor pri delodajalcih glede izplačila regresa za leto 2018, pri
Beri naprej...

11.
Februar
2019

Javni poziv za Vavčer za pridobitev certifikatov

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi ciljne skupine iz točke 4 tega javnega poziva k pridobitvi in vzdrževanju certifikatov za sisteme vodenja
Beri naprej...

11.
Februar
2019

Čakanje na delo doma ali odreditev začasnega opravljanja drugega dela?

Delodajalci se večkrat znajdejo v situaciji, ko trenutno delavcu ne morejo zagotavljati dela, ne želijo pa ga odpustiti.  

Kako torej postopati
Beri naprej...

11.
Februar
2019

Priprava DDD-DDD in DOD-DDPO

Obračun akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti  (DDD-DDD) in Obračun davka od dohodka pravnih oseb (DDPO) je treba oddati elektronsko preko portala  Beri naprej...

Novice
Email naslov: