Računovodstvo Zeus
Za varno prihodnost!
Če parafraziram znan oglaševalski slogan: nekaterih stvar... 
Damjan Planinc Direktor podjetja Get.In medijske storitve d.o.o., Ljubljana
 
 
 


Računovodja mesečno natančno zapisuje podatke o poslovanju podjetja, zato lahko kadar koli na vašo željo iz teh podatkov pripravi računovodska poročila oziroma pomembne informacije o zdravju podjetja ter o potencialnih nevarnostih, na katere lahko naletite v prihodnosti.

Iz računovodskih poročil tudi FURS razbere višino davka, ki ga mora podjetje plačati v proračun; banka iz njih prebere, ali bo podjetje sposobno odplačevati posojilo; potencialni partnerji in stranke ugotavljajo, ali je s podjetjem varno poslovati in ne nazadnje investitorji preverjajo, ali se v določeno podjetje splača investirati.

 

  • Kaj lahko sami razberete iz svojega računovodskega poročila? Kaj pomenijo vse ponujene informacije?
  • Kaj lahko razberete iz računovodskega poročila potencialnega partnerja, stranke ali podjetja, v katerega želite investirati?


Naši naročniki so računovodskega svetovanja deležni v okviru rednega mesečnega pavšala. Računovodsko svetovanje za zunanje naročnike je primerno takrat, ko podjetnik sam vodi svoje knjigovodstvo in potrebuje računovodski nasvet ali ko se računovodja, ki opravlja dejavnost knjigovodstva / računovodstva v okviru svojega s.p. ali d.o.o. znajde pred dilemo/težjim vprašanjem.  


V okviru svetovanja ponujamo tudi individualno računovodsko izobraževanje, ki ga pogosto koristijo:

  • naročniki/podjetja, ki želijo svoje zaposlene priučiti knjigovodstva,
  • podjetniki, ki želijo samostojno voditi knjigovodstvo za svoje novo-ustanovljeno podjetje,
  • knjigovodje, ki opravljajo dejavnost knjigovodstva kot svojo pridobitno dejavnost.

 

Vsem, ki pri knjigovodstvu, računovodstvu oziroma branju računovodskih informacij potrebujete pomoč, smo na voljo na telefonski številki: 0590 96 350 ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 0590 96 350

 064 253 600

 info@rs-zeus.si

Lokacija: Ljubljana in Celje

 

Skupaj se peljimo čez osnove

AKTUALNE INFORMACIJE

02.
September
2019

Bonitete za električna vozila

Za uporabo osebnih vozil v zasebne namene veljajo povsem enaka pravila za obračunavanje bonitete ne glede na gorivo, torej tudi za električna vozila.

Beri naprej...
29.
Julij
2019

Letna odmera dohodnine

Če še niste prejeli informativnega izračuna dohodnine, oddajte dohodninsko napoved.

Beri naprej...
17.
Julij
2019

Načini izplačil in vplačil iz d.o.o.

Družbeniki družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) se pogosto soočajo z dvema nasprotujočima si, a povezanima problemoma: kako hipno povečati premoženje družbe in kako dobiti finančna

Beri naprej...
12.
Julij
2019

Poostren nadzor pravilnosti obračunavanja DDV v dejavnosti spletne trgovine

FURS napoveduje nadzore pravilnosti obračunavanja DDV v dejavnosti spletne trgovine v povezavi s stalnimi poslovnimi enotami v Sloveniji.

Beri naprej...
03.
Julij
2019

Postopek zapiranja s.p.

Razmišljate o zapiranju s.p.? Pripravili smo vam par korakov, kateri vam bodo olajšali celoten postopek. Postopek zapiranja s.p. je brezplačen in ga lahko uredite tudi

Beri naprej...

SLEDITE NAM

 

Novice
Email naslov: