ROW
Računovodstvo Zeus
Za varno prihodnost!
Zelo zadovoljni smo z Zeus davki in računovodstvo. Sodelu... 
VIAL AUTOMATION d.o.o.
 
 
 

V računovodskem servisu Zeus d.o.o. stremimo k visokem nivoju izvajanja storitev ter celoviti podpori našim strankam. Mnenja naših strank so nam zelo pomembna!

Z računovodskim servisom Zeus, davki in računovodstvo d.o.o. uspešno sodelujemo že več kot 7 let. Računovodski servis Zeus, davki in računovodstvo d.o.o. se odlikuje s prijaznostjo, kakovostjo, odzivnostjo, zanesljivostjo, osebnim pristopom, strokovnostjo in izkušnjami na področju računovodstva, financ in davkov. Za nas so vrhunsko računovodstvo in davčno svetovanje ključnega pomena. Vse pohvale naši računovodkinji Mojci, ki nam vestno odgovori na vsa vprašanja ter nam odlično svetuje.
 
datum objave: 14 October 2019
Objavil: DHH.si d.o.o.
Zaradi rasti in optimizacije procesov v podjetju, smo zamenjali tudi ERP in tako prešli na program Pantheon, zaradi česar smo morali za naše podjetje izbrati nov računovodski servis in odločili smo se za sodelovanje s podjetjem ZEUS. Po enem letu sodelovanja lahko z gotovostjo trdimo, da nam ob strani stoji pravi računovodski servis, na katerega se lahko zanesemo. Tako njihovo vodstvo, kot računovodkinja, s katero sodelujemo, so vedno dostopni, vedno so se pripravljeni aktivno vključiti v procese v našem podjetju, kadar se pojavijo novi izzivi ali potrebe, predvsem pa nudijo profesionalno in strokovno podporo poslovanju podjetja.
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: OPTIPRINT, d.o.o.
Z Zeusom sodelujemo že 4 leta in smo izredno zadovoljni. Z nami so bili, ko smo se odcepili od materinskega podjetja in morali na novo postaviti celotno računovodstvo. Podpirali so nas pri prehodu na nov ERP sistem Pantheon in skrbeli, da stvari ves čas potekajo tekoče. Skozi leta smo ustvarili ritem sodelovanja, ki odgovarja vsem, s tem, da je ravno Zeus pogosto pokazal pravo pot in predlagal možne rešitve. Izkazali so se kot zelo prilagodljivi, pa vendar suvereni in profesionalni. Z našo trenutno skrbnico Alenko sodelujemo že tri leta, je naš prvi klic, ko potrebujemo pomoč. Nanjo računamo, se zanesemo in ji zaupamo.
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: SOLVERA LYNX d.o.o.
Računovodstvo Zeus nam ves čas nudi strokovno podporo in nam obenem omogoča mirno spanje ker se na njihove storitve lahko popolnoma zanesemo. Z veseljem sodelujemo z njimi ker dobimo pravi nasvet ob pravem trenutku.
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: SONITAL, d.o.o.
Zelo zadovoljni smo z Zeus davki in računovodstvo. Sodelujemo že od začetka leta 2018 in kot vidite, gremo naprej... Imamo skupen program Pantheon, kar nas "povezuje" in nam hkrati omogoča, da je delo "vidno", skupno, ažurno in napredno. Radi imamo napredne storitve in sodelovanje z Zeusom je napredek v časovnici današnjega tempa, tako dela kot življenja.
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: VIAL AUTOMATION d.o.o.
Z Zeusom sodelujemo že vrsto let. Prednost večjega računovodskega podjetja vsekakor vidim v tem, da se lahko za zahtevnejša vprašanja zaposleni medsebojno posvetujejo, zato smo mirni, da vedno dobimo kakovosten nasvet. Sicer pa zelo cenimo odzivnost in natančnost ter pripravljenost prilagoditve našemu ritmu poslovanja.
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: ACTUADO d.o.o.
Z računovodskim servisom Zeus smo pričeli sodelovati 01.04.2019, kar je za menjavo servisa nenavaden datum. S 01.01.2019 smo prešli po 15-ih letih na nov računovodski program Pantheon, kateri je integriran s CRM Microsoft Dynamic Smo podjetje, ki mesečno izda preko 1.000 faktur in imamo kar veliko specifik. S svojo strokovnostjo nam je bil Zeus v veliko pomoč, saj so nam uredili tekoče stanje plus otvoritvena stanja, ki jih je bilo potrebno prenesti. Brez njih si težko predstavljamo, da bi bile naše finance urejene na način kot so danes. Kvaliteta storitev in odzivnost je na najvišjem nivoju!
 
datum objave: 11 October 2019
Objavil: SI SPLET d.o.o.
Iskreno se zahvaljujem strokovnim svetovalcema za delo s tujci. Zagotovila sta mi celovito strokovno podporo pri pridobivanju delovnega dovoljenja in podaljšanju dovoljenja za prebivanje v Republiki Sloveniji. Vse je bilo narejeno zelo jasno, učinkovito in brez ene napake. Zato sem čakala na podaljšanje dovoljenja za prebivanje samo dva tedna. Poleg tega sta zelo prijazni ljudje, s katerimi je prijetno komunicirati.
 
datum objave: 18 June 2019
Objavil: Marina Ignatyeva
Direktorica podjetja Neo Kras d.o.o., Ljubljana
Računovodstvo ZEUS je naš izbrani računovodski servis že vrsto let. Razlogi za to so preprosti: odzivnost, zanesljivost, visoka strokovnost ter dejstvo, da so vselej v stiku s spremembami, zaradi česar se lahko nanje obrnemo tudi za poslovno svetovanje.
Z računovodskim servisom Zeus smo zelo zadovoljni in jim povsem zaupamo.
 
datum objave: 22 February 2019
Objavil: Barbara Nemec
O3 oglaševanje d.o.o., Ljubljana
Pred kratkim sem se na Zeus-u udeležil brezplačne delavnice "Obdavčitev s.p. in vpliv na prispevke". Delavnica je potekala v prijaznem vzdušju, z dobro vsebino, prijetno voditeljico ter organizatorko. Prepričan sem, da mi bodo nekatere informacije z delavnice koristile pri upravljanju svojega podjetja.
 
datum objave: 02 February 2019
Objavil: Samo Rajković s.p.
Fotograf, Ljubljana

<< Start Prejšnja 1 2 3 Naslednja Zadnji >>

Stran 1 of 3


 0590 96 350

 064 253 600

 info@rs-zeus.si

Lokacija: Ljubljana in Slovenska Bistrica

 

Povprasevanje

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Skupaj se peljimo čez osnove

AKTUALNE INFORMACIJE

14.
September
2021

Obdavčitev virtualnih valut

Od 01.01.2022 bodo fizične osebe, davčni rezidenti Republike Slovenije imeli dve možnosti za obdavčitev od poslovanja z virtualnim valutam. Na voljo bosta dve možnosti obdavčitve

Beri naprej...
22.
Julij
2021

Novost pri obračunu plače

Od 01.07.2021 do vključno z 31.12.2021 se za minimalno osnovo za obračun prispevkov od plače in nadomestila plače upošteva znesek 1.024,24 EUR in NE 1.113,72

22.
Julij
2021

Nove spremembe pri povračilu stroškov prevoza na delo

Povračilo stroškov za prevoz na delo in z dela vendarle ostaja 0,18 evra za vsak polni kilometer med prebivališčem in delom opravljanja dela in NE

Beri naprej...
07.
Julij
2021

Sprememba uredbe povračila potnih stroškov za prevoz na delo in z dela

Prvi dan v juliju 2021 je bila v Uradnem listu RS objavljena Uredba o spremembah Uredbe o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz

Beri naprej...
05.
Julij
2021

Dodatno sproščanje ukrepov

Vlada je z današnjim dnem 05.07.2021 dodatno sprostila nekatere ukrepe. V trgovinah ne bo več omejitve števila kupcev, do sedaj je veljalo, da mora biti

Beri naprej...

SLEDITE NAM

 

Novice
Email naslov: