Želimo ti pomagati uspeti v računovodstvu

V ZEUS davki in računovodstvo je odgovornost do zaposlenih na prvem mestu, kar smo tudi v letošnjem letu potrdili s pridobitvijo certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga vsako leto svečano podeljuje inštitut Ekvilib, naložbo pa sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Odgovornost in spoštovanje nista vrednoti, ki bi ju lahko zavoljo certifikata kar uvedel. Potrebno ju je pokazati, spodbujati in gojiti dolgoročno, da se ukoreninita v kulturo in v srca vseh v organizaciji. Prav tako je potrebno že v postopku zaposlovanja najti ljudi, ki sta jim ti vrednoti blizu.’

Naša družina šteje že 40 članov na štirih lokacijah.


DRUŽINA ZEUS

TUKAJ SMO ZA VAS

INGRID DROZG
Direktorica
ingrid.drozg@rs-zeus.si

MOJCA ROVŠEK
Strokovna vodja ZEUS
mojca.rovsek@rs-zeus.si

BRIGITA KRUMPAK
Vodja p.e. Slovenska Bistrica
brigita.krumpak@rs-zeus.si

TEA JENKO
Asistentka direktorice in HR
tea.jenko@rs-zeus.si

MATJAŽ HOYER
Partner

ALEŠ ŠVAB
Partner

Postani del naše ekipe in pošlji CV na info@rs-zeus.si.

Knjigovodja (m/ž) začetnik

Začni svojo kariero kot računovodja.

Dodelimo mentorja / mentorico, ki te usmerja, kontrolira in podaja navodila s ciljem, da čimprej postaneš samostojen / samostojna.  Na razpolago ti bodo tudi številna notranja izobraževanja in strokovna literatura.

Knjigovodja (m/ž)

Če imaš predznanje iz knjigovodstva in si želiš postati samostojen / samostojna računovodja,  dodelimo mentorja / mentorico, ki te usmerja, kontrolira in podaja navodila s ciljem, da čimprej postaneš samostojen / samostojna.  Na razpolago ti bodo tudi številna notranja izobraževanja in strokovna literatura.

Samostojna računovodja (m/ž)

Ponujamo odlično delovno okolje s pozitivno ekipo, fleksibilnim urnikom in velikim številom izobraževanj. Delo je samostojno, seveda pa je ekipa sodelavk in sodelavcev vedno na razpolago za debato, usmeritve ali pomoč.

Referent za obračun plač (m/ž)

V našem podjetju imamo ločen oddelek za obračun plač, v katerem tudi izobražujemo začetnike na tem področju. Računovodje opravljajo računovodska dela za naročnike, referenti za plače pa obračunavajo plače in druga izplačila fizičnim osebam. S takšno organizacijo dela je obremenitev enakomerno razporejena med sodelavci.

NAŠA DRUŽENJA

OSTANIMO V STIKU

Vas zanimajo novosti, posebne ponudbe in
ostale novice? Obljubimo, ne bomo nadležni.